Produse recente
24.1

24.1

920 RON

 

Bine ati venit in magazinul nostru de rochii de mireasa din Deva!

 

A sosit ziua!

 

Ziua pe care ai asteptat-o toata viata, ziua in care TU esti cea mai importanta persoana din lume! Ziua nuntii tale!

 

Ai visat acest moment, l-ai planuit mai mult decat orice pe lume. Ai visat cum o sa dansezi valsul mirilor imbracata in cea mai frumoasa rochie de mireasa vazuta vreodata, creata pe gustul tau, dupa ideile tale, ROCHIA TA!

 

Ei bine, astazi a sosit momentul sa iti implinesti visele, momentul in care iti alegi rochia mult visata, iar NOI SUNTEM PREGATITI sa fim alaturi de tine in acest moment fericit!

 

Ne-am pregatit mult, poate chiar mai mult decat tine, pentru a te face fericita! Am creat modele de rochii de mireasa unice, frumoase, elegante, moderne sau traditionaliste, pentru toate gusturile. Ne-am intrecut pe noi insine, am venit cu idei frumoase, elegante care sa indeplineasca cele mai mari aspiratii ale tale!

Ce rochie de mireasa vrei?

Fie ca vrei o rochie alba, una ivory, roz, champagne, ca vrei fluturasi, danteluta, trena sau o rochie cat mai simpla si eleganta, suntem convinsi ca vei gasi ce cauti. Iar daca iti doresti o rochie cu adevarat altfel decat tot ce gasesti in colectia noastra, vino din timp sa discutam si iti vom crea rochia pe comanda, exact asa cum doresti!

 

Pentru ca intelegem cum e sa fii mireasa, intelegem exact care iti sunt dorintele si facem tot posibilul sa ti le indeplinim, pentru ca TU sa ai nunta perfecta!

 
Recomandam
 
Newsletter
 
Magazin virtual prin www.Argebit.com
Firme Pitesti prin www.Argebiz.ro